بهداشت محیط شهر دیر

بهداشت محیط شهر دیر
بهداشت محیط

ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 24
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 24
بازدید ماه : 73
بازدید کل : 69050
تعداد مطالب : 102
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1


جدیدترین قالبهای بلاگفا


جدیدترین کدهای موزیک برای وبلاگ

1-هرآموزشگاه شبانه روزی یک مربی بهداشت (حداقل 2 روز) داشته باشد.

 بهداشت محیط و ایمنی مراکزشبانه روزی :

اتاقها دارای تهویه ویا  دارای پنجره هایی برای ورود و خروج هوا داشته باشند.

پنجره ها مجهز به توری باشند.

حرارت مناسب اتاقها بین 18 تا 21 درجه سانتی گراد باشد .

وسایل ایمنی واطفاء حریق در ساختمان ( حداقل در هر طبقه یکی) در مکان مناسب  پیش بینی وبه تاریخ انقضا کپسولهای آتش نشانی توجه شود.

حیاط مسطح و بگونه ای باشد که درآن آب جمع نشود ( سنگ فرش و یا آسفالت باشد).

سیم کشی برق با رعایت کلیه اصول فنی و ایمنی انجام شده باشد.

3-  بهداشت خوابگاه :

 کف و دیوار سقف صاف و بدون درز و شکاف بوده و دیوارها و سقف تمیز و به رنگ روشن باشد.

فاصله تخت ها از یکدیگر حداقل نیم متر باشد.

خوابگاه باید دارای حمام ، توالت و دستشویی و سطل زباله به تعداد کافی باشد

ملحفه و روبالشی ها باید هر سه روز یک بار تعویض و یا شسته و ضد عفونی شوند.

جعبه کمکهای اولیه  در محل مناسب خوابگاه وجود داشته باشد.

پله ها مجهز به نرده باشند.

4-  بهداشت سروسها و دستشویی ها :

 سرویسهای بهداشتی  می بایست  هفته ای دو بار با مواد ضد عفونی کننده نظیر "  دتول ، کرئولین، و ... گندزدایی شود " .

 آبخوریها از دستشویی ها جدا بوده و دستشویی ها  مجهز به سیستم لوله کشی صابون مایع باشند.

 سطل زباله درب دار به تعداد کافی گذاشته شود و هرروز شسته  و ضد عفونی گردد.

 دیوار دستشویی ها قابل شستشو و هر روزتمیز وضد عفونی شوند.

5- بهداشت حمام :

کف حمام در پایان هرروز کاملا تمیز و ضد عفونی گردد.

جایگاه محفوظی  برای لباس در نظر گرفته شود.

تهویه طبیعی در حمام انجام و هواکش نیز موجود باشد.

ضدعفونی حمام با پرکلرین ( 1 قاشق مرباخوری پودر پرکلرین در 10 لیتر آب ) که بوسیله برس نرم روی کف حمام پاشیده انجام گیرد. این کار پس از تعطیلی شبانه انجام گیرد وتا صبح روز بعد،روی دیوارها و کف باقی بماند.

6- بهداشت انبار :

 کف انبار در برابر رطوبت مقاوم و قابل شستشو باشد.

 کف و دیوار بدون درز و شکاف بوده تااز ورودحشرات و جوندگان جلوگیری شود.

 دیوار انبار نسبت به حرارت غیر قابل نفوذ و به رنگ روشن باشد.

 در انبار ، نبایدآفتاب بطور مستقیم بتابد.

 برای قراردادن مواد غذایی از جمله حبوبات و غلات از قفسه هایی که 30 سانتی متر از سطح زمین فاصله دارند استفاده گردد.

موا ضد عفونی کننده و پاک کننده و دیگر سموم نباید در انبار مواد غذایی نگهداری شود.

  انبار دارای تهویه و یا پنجره هایی تور دار برای ورود و خروج هوا داشته باشد.

 

7- بهداشت آشپزخانه :

  کلیه کارکنان آشپزخانه باید دارای کارت سلامت باشند.

  کف آشپزخانه قابل شستشو بوده و دارای شیب مناسب که مرتبا شسته و ضد عفونی گردد.

  در و دیوار قابل شستشو و دیوار (حداقل) تا ارتفاع 80/1 سانتی متر  کاشی شده باشد.

  دیوار، سقف و کف  بدون شکاف و درزبوه و سقف برنگ روشن باشد.

 از نور و تهویه کافی برخوردارو دارای تهویه  و پنجره ها مجهز به توری باشند.

 در آشپزخانه جعبه کمکهای اولیه  با وسایل کافی و کپسول آتش نشانی لازم است و بایستی درمحل مناسبی نصب گردد.

 آشپزخانه باید دارای سه سینک ظرفشویی باشد و شستشوی سه مرحله ای انجام گیرد(مرحله اول : شستشوی ظرفها - - مرحله دوم : ضدعفونی -- مرحله سوم : آبکشی ).

 محل شستشوی ظروف باید از مواد غذایی خام جدا باشد.

 ویترین یا گنجه نگهداری ( وسایل ، ظروف غدا خوری  و تهیه غذا ) از سطح زمین 20سانتی متر بالاتر باشد.

  کارکنان آشپزخانه باید دارای کمد مخصوص خود باشند.

  وسایلی که روی آن گوشت و یا مواد خام دیگری را خرد (مثل  چرخ گوشت ) می کنندباید از جنس قابل شستشو باشد و پس از اتمام کار تمیز شسته و ضد عفونی گردد.

 محل قرار گرفتن مواد اولیه خام از مواد خوراکی جدا باشد.

8- تغذیه :

   قراردادن ماست و دوغ ؛ سبزی ؛ شیرو میوه  در برنامه غذایی روزانه دانش آموزان لازم و ضروری است.

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 12 تير 1390برچسب:, توسط حسن
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی :