بهداشت محیط شهر دیر

بهداشت محیط شهر دیر
بهداشت محیط

ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 28
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 28
بازدید ماه : 77
بازدید کل : 69054
تعداد مطالب : 102
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1


جدیدترین قالبهای بلاگفا


جدیدترین کدهای موزیک برای وبلاگ

توصیه‌های بهداشتی برای عزاداری محرم

پلوی نذریبا توجه به فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مراسم مذهبی و عزاداری در مساجد و تکایا و همچنین توزیع نذورات و غذا در این ایام، وزارت بهداشت‌ درمان و آموزش پزشکی توصیه هایی را در این مورد یادآوری کرده است که در زیر می‌آید:
* با توجه به اینکه احتمال بروز بیماری های مرتبط با غذا، به ویژه
بیماری‌های عفونی روده ای در مکان‌هایی که به صورت دسته جمعی غذا تهیه و توزیع می‌کنند، بیشتر است، در صورت عدم رعایت ضوابط بهداشتی، مسمومیت‌های غذایی نیز در این اماکن پخش خواهد شد.
* هرگونه
پخت و پز باید در مکان‌هایی که دارای شرایط بهداشتی است، صورت پذیرد.
* کلیه افراد درگیر در توزیع
آب، چای و  غذا بایستی قبلا نسبت به دریافت کارت معاینه پزشکی (که به صورت رایگان در اختیار آنها قرار می گیرد) اقدام نمایند و بهداشت فردی (مثل شستشوی دست ها قبل از طبخ غذا) را رعایت کنند.
* برای آب شرب، حتما از آب آشامیدنی سالم و تصفیه شده استفاده شود.
پخت غذای نذری* مواد غذایی اولیه برای تهیه غذا، حتما سالم بوده و ترجیحا مشمول بسته بندی مجاز ‌باشند.
* برای تهیه غذا از فرآورده‌های دامی با کشتار مجاز یا بسته بندی شده مورد تایید این وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی استفاده شود.
* از نمک های بسته بندی
یددار و تصفیه شده در تهیه و پخت غذا استفاده شود.
* در صورت مصرف
سبزی خوردن یا سالاد، نسبت به شستشوی بهداشتی آنها اقدام شود. (هم با محلول ضد عفونی کننده و هم با مایع ظرفشویی شسته شوند.)
شربت نذری 
* در صورت استفاده از ظروف یک بار مصرف در توزیع مواد غذایی گرم، از ظروف فوم دار مخصوص استفاده شود.
* توزیع آب، شربت و یا
شیر در بین دسته‌های عزاداری و یا در مراسم، با لیوان یک بار مصرف صورت گیرد و از ورود لیوان و پارچ به داخل ظروفی که آب و شربت داخل آن است، جلوگیری شود.
* ظروف مورد استفاده در توزیع آب، چای و غذا، به طور مستمر شسته و گندزدایی شوند.
* در هنگام توزیع غذا، افراد توزیع کننده از راه رفتن روی سفره‌ها خودداری کنند.
توزیع غذای نذری* از قرار دادن غذای پخته شده برای مدت زمان طولانی (حداکثر دو ساعت) در دمای محیط خودداری شود و در صورت لزوم، مواد غذایی پخته شده در دمای زیر ۴۰ درجه و یا بالای ۶۰ درجه سانتیگراد نگهداری شوند.
* از نگهداری مواد غذایی خام و پخته در مجاورت هم و در داخل یک
یخچال یا سردخانه خودداری شود.
* ذبح و قربانی احشام در جلوی دسته‌های عزاداری و یا در محل تکایا و مساجد، باید با هماهنگی سازمان دامپزشکی و در شرایط بهداشتی صورت گیرد و ذبح به گونه ای صورت گیرد که خونابه آنها پخش نشود.
حسینیه 
* تهیه و نصب وسایل اطفا حریق، به منظور کنترل و جلوگیری از
آتش سوزی‌های احتمالی در اماکن برگزاری مراسم ضروری است.
* نسبت به جمع آوری زیرسیگاری‌ها و نصب تابلوهای ممنوعیت استعمال دخانیات، به منظور عدم استعمال آن در تکایا و حسینیه‌ها اقدام کنند.
* وسایل و تجهیزات مشترک از جمله چادر نماز، حوله و غیره به منظور جلوگیری از بیماری های
واگیردار پوستی را جمع آوری کنند. 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ سه شنبه 24 خرداد 1390برچسب:, توسط حسن
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی :