توصیه های بهداشتی در مسافرت
-
در خرید و تهیه مواد غذایی توجه به توصیه های بهداشتی ذیل از ضروریات است.
الف)مواد غذایی را از اماکن و مراکز دارای شرایط بهداشتی خرید نمایید.
ب) از فروشندگان دوره گرد، مواد خوراکی و آشامیدنی نظیر آبمیوه ، آب هویج ، بستنی و... خرید ننمایید.
ج) بهنگام خرید مواد غذایی ، کد بهداشتی ، پروانه ساخت ، تاریخ تولید و تاریخ انقضای مصرف آن را کنترل نمایید.
د)مواد غذایی خارجی فاقد برچسب فارسی ، از لحاظ بهداشتی غیراستاندارد بوده و ممنوعیت مصرف دارند.
ه) از خرید آجیل های رنگی به علت نامعلوم بودن رنگ استفاده شده ، جداً خودداری نمایید.
و)استفاده فروشندگان از گیره مخصوص یا دستکش یکبار مصرف جهت تهیه ساندویج و بسته بندی انواع شیرینی جات الزامی است .
ذ)به منظور جلوگیری از ابتلا به بیماریهای انگلی و عفونی روده ای ، سبزیجات و کاهو و میوه جات را قبل از مصرف به خوبی شسته و گندزدایی نمایید.
-
در طول مسافرت از سالم بودن آب آشامیدنی اطمینان حاصل نمایید.
-
در هنگام مسافرت با وسایط نقلیه مانند اتوبوس و... از لیوان یکبار مصرف و ترجیحاً لیوان شخصی برای آشامیدن آب استفاده نمایید.
-
قبل از صرف مواد غذایی وبعد از استفاده از توالت ، حتماً دستهای خود را با آب و صابون و ترجیحاً صابون مایع بشویید.
-
شیر و فرآورده های لبنی پاستوریزه و استرلیزه بعلت داشتن پروتئین و برخی ویتامین ها و املاح ضروری بدن بعنوان برترین گزینه بجای نوشابه های گازدار توصیه میگردد.
-
به منظور جلوگیری از ابتلا به بیماریهای پوستی و عفونی در موقع اصلاح صورت و آرایش موی سر از آرایشگاههای دارای شرایط بهداشتی و ترجیحاً از لوازم اختصاصی استفاده نمایید.
-
هنگام استفاده از استخرهای شنا از وسایل اشتراکی استفاده نکنید بعلاوه قبل از ورود به استخر ضمن دوش با آب و صابون ، پای خود را در حوضچه حاوی پرکلرین ضدعفونی کنید.
-
از پخش زباله در محیط زندگی و همچنین از جاری نمودن فاضلاب درکوچه ها و معابر عمومی اکیداً خودداری نمایید.
-
استعمال دخانیات در اماکن عمومی باعث تضییع حقوق دیگران و از لحاظ بهداشتی برای سلامتی مخاطره آمیز است.
-
جهت جلوگیری از ابتلا به بیماری آنفلوآنزای پرندگان از مصرف گوشت پرندگان شکاری اجتناب نموده و از تماس مستقیم با ماکیان اهلی (مرغ و خروس ) خودداری نموده و تخم مرغ را پس از پختن کامل و گوشت مرغ را با پختن در دمای 70 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه ، مصرف نمایید.
-
با توجه به اینکه کلیه پلاستیکهای رنگی از زباله و مواد بازیافتی تهیه میگردند و موضوع تهیه پلاستیک از مواد اولیه با تاکید و اعلام فروشندگان توجیه بهداشتی و علمی ندارد لذا توصیه میگردد همیشه در خرید و نگهداری مواد غذایی از پلاستیکهای به رنگ سفید روشن استفاده شود.
نظرات شما عزیزان:
ادامه مطلب